Produktet er tilføjet kurven

Vinduer

God skandinavisk kvalitet til lave priser! Vælg den ønskede model og konfigurer her efter dine mål og ønsker.

 

Hvilket vindue skal du vælge?

Når du skal have nye vinduer til dit hjem, kan det godt være svært, at vide hvor man skal starte. Der er utrolig mange muligheder, både i kvalitet og stil. 

Hvad passer til hjemmet?

Når du skal beslutte dig for udseendet af dine nye vinduer, er det en god idé at tage udgangspunkt i de oprindelige. Dette kan ofte være en god hjælp til, at finde ud af om der skal ske noget nyt, eller om du skal have tilsvarende vinduer.

Glastyperne

På Vinduer.Bilka.dk sælger vi mange forskellige typer af glas. Vi giver dig her en hurtigt overblik over de forskellige.

Lavenergiruder

– Vælg lavenergiruder hvis du gerne vil spare på din varmeregning. Lavenergiruderne søger for at holde varmen inde i rummet. Der findes flere forskellige tykkelser på lavenergiruderne. 

Lydglas

- Lydglas er perfekt, hvis du bor i trafikerede eller støjende områder. Lydglasset forhindrer de fleste lydbølger i at komme igennem ruden, og er derved med til, at mindske mængden af støj. 

Ornamentglas

 – Hvis du bor i et tæt beboet område, og gerne vil gå i bad uden at kunne vinke til naboen på vej ind i bruseren, så kan du vælge at få et råglas eller ornamentglas installeret, så du kan bevare dit privatliv. Du kan også vælge at anvende ornamentglasset ved din hoveddør, som et alternativ til gardiner. Du kan vælge mellem den rillede og den matterede udgave.   

Termoruder

 – Termoglas har de sidste mange år været den mest almindelige glastype. Termoruden består af to lag glas der er adskilt af en afstandsliste og fyldt med almindelig luft eller gas. Dette forhindrer varmen i at komme ud igennem ruden. Termoruder har desværre den ulempe at de kan punktere, såfremt den lufttætte forsegling bliver brudt. 

Profilerne

Klassisk

 – Her er der tale om en profil med klassiske udskæringer, på både karme og rammer. Den klassiske profil egner sig godt til lidt ældre huse da de er med til at bevare det oprindeligt tiltænkte udseende.

Softline

 – Softline profilerne har en 90 graders vinkel og runder i kanterne. I modsætning til de klassiske profiler, egner Softline sig bedre til de nyere og mere moderne bygninger. 

 

Vælg det rigtige materiale

Få hjælp til at vælge det rigtige materiale til dine vinduer og døre her.
Læs med her

Indret din udestue

Få hjælp til hvordan du får det mest mulige ud af din nye udestue.
Læs med her

Hold dine vinduer flotte

Her er 5 nyttige tips til en flot og holdbar rengøring af dine vinduer.
Læs med her