Produktet er tilføjet kurven

Vælg de rigtige materialer

Inden du skal vælge dine nye døre eller vinduer er det en god ide at have det klart, hvilket materiale du ønsker at købe.

Vores vinduer fås i tre forskellige materialer, hvorimod vores døre kun fås i træ eller træ/aluminium. Vi vil her forsøge at give det bedste mulige overblik, som lettere kan hjælpe dig til at træffe en beslutning.

Træ:

 Hos Vinduer.Bilka.dk arbejder vi med langsomt voksende nordisk fyrretræ, som kommer så tæt på knastfrit som muligt. Næsten alle former for træ vil have knaster, da der er tale om et naturprodukt. Da knaster er rester af kviste og grene, er de umulige at undgå, men ved at reducere mængden og størrelsen af knaster, mindsker man også risikoen for at harpiks trænger ud og derved danner skjolder på træet.  Træet til vores vinduer og døre er samlet efter fingersamlingsmetoden. Denne metode også er med til at reducere antallet af knaster, hvilket i sidste ende er med til at øge holdbarheden på vinduet og døren.

PVC:

Vinduer i PVC er blevet meget mere moderne, især i nye byggerier, da de næsten er vedligeholdelsesfrie grundet deres materiale. Fordelen ved vinduer af PVC er, at du ikke skal bruge tid på at give dem olie eller male dem, og hvis de er beskidte kan du let og hurtigt tørre over med en almindelig klud. PVC vinduerne er desuden gennemfarvet hvilket betyder at de kun fås i den hvide farve. Hvis du ønsker at vinduerne kommer i en anden farve, kan du med fordel vælge træ eller træ/aluminium.

Træ/Aluminium:

Træ- og aluminiums døre og vinduer er den skønne kombination af indvendigt træ der er med til at holde på varme og det flotte æstetiske udseende, og en yderside af aluminium der giver det glatte lækre ydre. Både vinduer og døre er på ydersiden desuden også vedligeholdelsesfrie og kan, ligesom PVC vinduerne, let tørres over med en fugtig klud. I modsætning til vinduerne i PVC kan du vælge træ/aluminium vinduerne og dørene i en af vores mange farver.

Inden du vælger hvilket materiale du gerne vil have dine nye døre og vinduer i, er det en god ide at tage højde for huset som helhed. Hvis du har bygget et nyt hus, eller skal skifte vinduer eller en dør i et nyere byggeri har du flere muligheder uden, det ser utilpasset ud, men hvis du derimod skal skifte døren eller vinduerne på et ældre byggeri, kan det være en god idé at vælge et klassisk trævindue, for at holde huset i den oprindelige stil.