Produktet er tilføjet kurven

Yderdøre

Yderdøre fra Bilka giver dit hus en smuk indgang. Vi har et stort udvalg af billige døre. Vælg blot den ønskede model og udfyld herefter dine specifikationer og ønsker.

 

Find den rigtige dør

Når du vælger en dør, har du helt sikkert et idé om hvordan den skal se ud, alt efter hvor den skal sidde. Men kender du egentlig alle dine muligheder? Her kan du få et overblik over det store udvalg af ydredøre hos Bilka.dk

Facadedør

 – Facadedøren er også bedre kendt som hoveddøren. Det er den udgave man primært bruger som hoveddør og under kategorien facadedør finder du et stort udvalg af forskellige udtryk og udseende.   

Dobbelt facadedør 

– Hvis du vil have en stor og fyldig hoveddør kan du også vælge den dobbelte facadedør. Denne variant lukker masser af lys ind i dit indgangsparti, og så er den praktisk hvis du skal have større genstande ind og ud af huset. 

Facadedørs partier

 – Facadedørs partier er en rigtig god mellemvej mellem facadedøren og den dobbeltfacade dør, da du her får udtrykket fra en facadedør, men lyset fra en dobbeltdør. Facadedørs partierne fås både med fyldninger og med ruder så du selv kan vælge hvor lyst det skal være.

Halvdør

 – En halvdør er også bedre kendt som en stalddør. Den giver dig mulighed for at åbne den øverste halvdel, mens det nederste er forsvarligt lukket. Halvdøren er blandt andet et hit om sommeren, hvis  du vil lufte ud, uden at børn eller hund benytter sig af lejligheden, til at gå på opdagelse.   

Terrassedør

 – Terrassedøren, er som navnet indikerer, den bedste egnet dør til at få adgang til terrassen eller haven.

Dobbelt terassedør

 – Den dobbelte terrassedør er med til at give dig meget mere lys i dit hjem. Lige som med den almindelige terrassedør egner døren sig kun som terrassedør, men det er en skøn måde at åbne op for dit hjem.

Pladedør

 – Pladedøren er god at bruge, både som hoveddør, men også som kælderindgang eller bagindgang. Pladedøren er isoleret og der er, i døren, monteret en aluminiumsplade der er med til at gøre døren stabil. Denne dør er god at holde vind og kulde ude, og kan derfor være med til at spare på varmeregningen. 

Hæveskydedør

 – Hæveskydedøren er lidt speciel. Det er en fantastisk måde at skabe lys og varme i dit hjem. Du udnytter nemlig både muligheden for ekstra lysindfald, samt muligheden for at tilgå din have eller terrasse. Hæveskydedøren vil løfte sig en smule, hvorefter den trækkes til side. 

 

Vælg det rigtige materiale

Få hjælp til at vælge det rigtige materiale til dine vinduer og døre her.
Læs med her

Vedligehold dine nye døre

Her er nogle tricks til at få dine døre til at holde så længe som muligt.
Læs med her